söndag 8 januari 2012

Sammanfattning av 1.5 år går det?

Mja det går ju inte riktigt att sammanatta i ett enda blogginlägg men jag ska i a f försöka...

Matte har provat att gå upp i arbetstid, däckat och sen kommit igen. Har varken haft lust eller ork att blogga, får nog av datorsittande på jobbet, och har tillbringat all min lediga tid med att sova, göra saker med hundarna och pyssla.

Hundarna är som alltid underbara :) Oggie och Willow går jättebra ihop. Det enda smolket i glädjebägaren är att Oggie visat sig ha pigmentös keratit och därmed aldrig kommer att få några valpar...

Kanel (Oggies mamma) kom på besök ifjol för att köra freestyle med mig när Oggie hade petat in en pinne i ögat och fick gå med tratt istället för att hitta på bus. Kanel visade sig älska freestyle lika mycket som Oggie gör och växelbodde ett tag hos sín matte Wiveca på Kennel Pine Garden och här. Nu har Kanel bott här sen februari och vi hoppas att hon stannar för alltid även om det innebär att Wiveca får mopsbrist hemma ;)

Att bli uttagen till landslaget med Oggie var helt fantastiskt, tror aldrig det funnits en mops i ett landslag förut! Hon var jätteduktig även om vi ju inte är i närheten av att vara lika bra som dom internationella toppekipagen (men hon är TVÅ år och har en i stora sammanhang väldigt orutinerad förare så om några år kanske??).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar